test blog

test blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In eleifend nulla vel rhoncus egestas. Nunc id eros a enim posuere eleifend. Ut sit amet augue aliquet urna viverra rhoncus non sed dolor. Curabitur vel sagittis massa, et eleifend nunc. Praesent non feugiat orci, eu facilisis tortor. Nunc euismod nisl ac lorem bibendum, vitae accumsan dui laoreet. Vivamus luctus sed massa eu viverra. Donec id fringilla justo, vel blandit sapien. Maecenas urna dolor, tempor vel dolor vel, sollicitudin fermentum lorem. Fusce tempus dui tincidunt eros eleifend fermentum. Pellentesque nisi dolor, iaculis euismod pellentesque id, vehicula ac mi.

1 Comment

  1. Help! I installed the hetead platform kit from Makerbot but am not able to get either a temp reading or a response from the MSOFET. I updated the motherboard firmware to 1.6 and the extruder board to 1.8, using the Windows version of ReplicatorG, so I am able to select the hetead build platform driver and do see the control panel entries for the build platform temps.The temp reads at 112, regardless of whether the thermistor is pluggedin or not. I checked the polarity of the pins (since there is anelectrolytic cap) and they are correct. I checked the resistance ofthe thermistor and (once the cap settles) it is 100K. Furthermore, I am able to heat the platform using the C MOSFETs and the fan control. When I do that, the thermistor resistance drops appropriately. The pins on the board seem fine too, as the top pin shows ground, the middle pin has Vcc and there is about +0.5 V at A6 when it is otherwise open.It seems that the problem is that the software is not monitoring A6,since putting a resistor bridge of 100K between GND and A6 with the4.7K resistor between Vcc and A6 produces no change in the controlpanel reading of 112. Suggestions?

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *